Naamkaartjes overnight en speciale papiersoorten.

Laat steeds een goede eerste indruk achter. Daarom worden al onze naamkaartjes gedrukt op kwaliteitspapier. Hoe wij onze kwaliteit kunnen leveren aan deze lage prijzen? Dat kan doordat wij dagelijks meerdere bestellingen van naamkaartjes verzamelen om dan deze samen te drukken. Daardoor worden alle kosten verdeeld over verschillende werken. Dat maakt dus dat wij ook in dit artikel zeer goedkoop zijn. Wij zijn zonder twijfel de snelst mogelijke drukker van naamkaartjes. Als nodig kunnen wij jouw naamkaartjes drukken in minder dan een halve dag.

      

  

Wij drukten reeds naamkaartjes voor o.a.:
        

Setkorting

Vanaf een gelijktijdige bestelling van 3 verschillende naamkaartjes op hetzelfde formaat en papier krijg je een korting van 20% op alle naamkaartjes.
Vanaf een gelijktijdige bestelling van 5 verschillende naamkaartjes op hetzelfde formaat en papier krijg je een korting van 30% op alle naamkaartjes.
Vanaf een gelijktijdige bestelling van 10 verschillende naamkaartjes op hetzelfde formaat en papier krijg je zelfs een korting van 50% op alle naamkaartjes.

Visitekaartjes drukken

Formaat

 • Enkel kaartjes

  8,5x5,5cm
 • Klassiek - zwarte tekst

  95x65mm
 • Klassiek - zwarte tekst

  135x85mm
 • Deelnemingskaartjes

  135x85mm
 • Naamkaartjes gecacheerd

  extra dik

Papiersoort

Laminaat

Prijzen en oplages