Home

Wij kunnen zo goed als alle vormen stansen met kapvorm of met CNC. Keuze uit diverse vormen, maar ook mogelijk volgens eigen creatieve vorm.

Mail gerust jouw idee door naar: bilzen@hellinx.be  genk@hellinx.be  hasselt@hellinx.be . Onderstaande prijzen zijn voor enkelzijdig en/of dubbelzijdige druk. Lamineren met glans of mat laminaat is een optie. Ook andere papiersoorten zijn mogelijk.

Onderstaande prijzen voor uitkappingen met een nieuwe vorm zijn onder voorbehoud. Immers is niet elke vorm mogelijk en het zou uitzonderlijk kunnen dat uitkappingen met bepaalde moeilijkheidsgraad een hogere kostprijs hebben dan in deze prijzen gecalculeerd is. Echter veruit de meeste vormen zullen binnen deze prijs kunnen. Daarom mail dus gerust jouw vraag. We zullen zeker snel antwoorden met ook bevestiging van de juiste prijs. Hier de link naar de reeds bestaande kapvormen. Nieuwe uitkapvormen door klant besteld blijven eigendom van Hellinx Printing daar alleen een gedeelte van de maakkosten worden aangerekend. 

Type

i
  • //hellinx.be/files/public/photo/product/47093/0918151749.big.jpg
    Flyers speciale vorm Alle vormen mogelijk
  • //hellinx.be/files/public/photo/product/47094/0918151816.big.jpg
    Deurhanger 9x27,9cm

Materiaal

i

Bedrukking

i

Uitkappen

i

Prijzen en oplages

i