Home

Naamkaartjes of visitekaartjes

Laat steeds een goede eerste indruk achter. Daarom worden al onze naamkaartjes gedrukt op kwaliteitspapier. Hoe wij onze kwaliteit kunnen leveren aan deze lage prijzen? Dat kan doordat wij dagelijks meerdere bestellingen van naamkaartjes verzamelen om dan deze samen te drukken. Daardoor worden alle kosten verdeeld over verschillende werken. Dat maakt dus dat wij ook in dit artikel zeer goedkoop zijn. Wij zijn zonder twijfel de snelst mogelijke drukker van naamkaartjes. Als nodig kunnen wij jouw naamkaartjes drukken in minder dan een halve dag. Voor kaartjes multiloft of multilayer, zie: Extra dikke kaartjes.

      

Wij drukten reeds naamkaartjes voor o.a.:
      

Plastic Cards

Onze plastic cards worden vaak gebruikt als klantenkaarten, lidkaarten en inkomkaarten voor luxe events. Maar zeker ook als businesscards.

Setkorting

Vanaf een gelijktijdige bestelling van 3 verschillende naamkaartjes op hetzelfde formaat en papier krijg je een korting van 20% op alle naamkaartjes.
Vanaf een gelijktijdige bestelling van 5 verschillende naamkaartjes op hetzelfde formaat en papier krijg je een korting van 30% op alle naamkaartjes.
Vanaf een gelijktijdige bestelling van 10 verschillende naamkaartjes op hetzelfde formaat en papier krijg je zelfs een korting van 50% op alle naamkaartjes, niet op de plastic cards.

Afmeting

  • Standaard 85 x 55 mm
  • Klapkaartje liggend 170 x 55 mm
  • Klapkaartje staand 110 x 85 mm
  • PVC plastic als bankpas
  • PVC Transparant

Materiaal

Bedrukking

Optie

Optie

Prijzen en oplages