Snel Flyers Drukken

Snelste van het land
Drukken van flyers is zeker één van onze specialiteiten. Waarschijnlijk zijn wij hierin de allersnelste drukkerij van het land. Immers, bij ons is het mogelijk om tot 2000 flyers te drukken à la minute, terwijl je een kopje koffie drinkt.

Goedkoop
Ook voor kleine aantallen zijn de flyers bij ons zeer goedkoop. We hebben eveneens een zeer voordelige formule voor grotere bestellingen die iets langer mogen duren.

Bij een gelijke bestelling van 3 verschillende flyers op het zelfde moment geldt een extra korting van 10% op elk van de drie prijzen. Aantallen of levertijd hoeft niet gelijk te zijn, wel moment van bestelling.

Papiersoorten
Veruit meest genomen papiersoort voor flyers is maco satiné 135gr of 170gr. Dat is een licht glanzende papiersoort die bovendien iets zwaarder aanvoelt dan gewoon printerpapier. Er is ook de maco silk-versie = dat papier is even glad, maar toch net iets matter. Nog een andere papiersoort is offset. Deze is er in 190gr Verder is er ook de luxeflyer = 250gr en/of 300gr, verkrijgbaar in maco satiné, maco silk of offset.

Budget flyer
Onder A5 heb je nu ook de mogelijkheid om (budget) flyers aan te kopen. Deze zijn op 90gr standaard papier met afbeeldingen en tekst in grijswaarden. Opgelet: Druk mag niet aflopend zijn, dus een witrand van 4mm moet voorzien zijn in de opmaak.

Sponsoring
Er is een mogelijkheid om jouw flyers te laten sponsoren door Hellinx Printing. Lees meer

Opmaak
Als u dat wenst kunnen wij voor de layout van uw flyers zorgen. Lees meer

Bedeling huis aan huis is mogelijk in heel België = 0,05/st. met een minimum van 440,00, voor meer info mail ons.

Wij kunnen zo goed als alle vormen stansen met kapvorm of met CNC. Keuze uit diverse vormen, maar ook mogelijk volgens eigen creatieve vorm.

Mail gerust jouw idee door naar: bilzen@hellinx.be  genk@hellinx.be  hasselt@hellinx.be . Onderstaande prijzen zijn voor enkelzijdig en/of dubbelzijdige druk. Lamineren met glans of mat laminaat is een optie. Ook andere papiersoorten zijn mogelijk.

Onderstaande prijzen voor uitkappingen met een nieuwe vorm zijn onder voorbehoud. Immers is niet elke vorm mogelijk en het zou uitzonderlijk kunnen dat uitkappingen met bepaalde moeilijkheidsgraad een hogere kostprijs hebben dan in deze prijzen gecalculeerd is. Echter veruit de meeste vormen zullen binnen deze prijs kunnen. Daarom mail dus gerust jouw vraag. We zullen zeker snel antwoorden met ook bevestiging van de juiste prijs. Hier de link naar de reeds bestaande kapvormen. Nieuwe uitkapvormen door klant besteld blijven eigendom van Hellinx Printing daar alleen een gedeelte van de maakkosten worden aangerekend. 

Afmeting

 • A7

  74x105
 • A6

  105x148
 • A4

  210x297
 • A3

  297x420
 • US

  99x210

Materiaal

Bedrukking

Prijzen en oplages