Team

Maikel
Maikel
Algemeen Manager

Ik ben aan boord bij Hellinx Printing sinds 2013. Bij de opstart van het filiaal in Hasselt nam ik daar eerst de leiding. Ondertussen ben ik vooral bezig met het optimaliseren van processen en de groei van het bedrijf.

Buiten het werk heb ik een passie voor piano, verslind ik allerlei boeken en – wanneer er tijd voor is – verken ik graag de andere kant van de wereld.

maikel@hellinx.be
Stef
Stef
Grafisch Ontwerper

Ik ben freelance grafisch ontwerper en illustrator voor Hellinx printing. Met mijn 31 jaar ervaring heb ik alle watertjes in de sector doorzwommen. Ik werkte o.a. voor de grootste Vlaamse uitgeverijen: Garant, Van In, Plantyn,  Ik pak elk ontwerp aan alsof het voor mezelf is.

Tussendoor maak ik tijd vrij voor mijn hond, ik teken cartoons, karikaturen en illustraties, en componeer instrumentale muziek.

stef@hellinx.be
Kenny
Kenny
Logistiek Manager

Bedrijfsstructuur & logistiek is het hart van elk bedrijf. Elke order word van nabij opgevolgd, van bij de bestelling tot de oplevering ervan. Daar probeer ik de "perfectie" na te streven zodat iedere klant zijn drukwerk kwalitatief & op tijd heeft.

Naast mijn hart & ziel in het bedrijf te dragen, draag ik dit ook verder in mijn gezin. Ook ben ik recent bezig aan het afwerken van mijn pas gekocht huis.

kenny@hellinx.be
Annemie
Annemie
Balie & Administratie

Bij Hellinx Printing zorg ik mee voor de administratie.

Ik ben sinds kort mama. Verder is muziek en zorgen voor onze hond een passie van mij. Ook probeer ik regelmatig wat tijd te maken voor een andere hobby: creatief zijn door het maken van o.a. juwelen.

annemie@hellinx.be
Roel
Roel
Manager Bilzen

Ik help jou graag met alle genres van drukwerk. Heb je een opdracht die je graag snel en professioneel uitgevoerd wilt zien? Stuur me gerust een mail.

Buiten de werkuren doe ik aan minivoetbal en mountainbike. Daarnaast volg ik ook het laatste technologienieuws en nieuwigheden binnen marketing op de voet.

roel@hellinx.be
Marie
Marie
Administratie

Niet fulltime, maar toch met regelmaat sta ik achter de balie in Bilzen. Ik ondersteun verder administratief.

Niels
Niels
Manager Hasselt

Sinds begin 2017 maak ik deel uit van het hechte team binnen Hellinx Printing. Met een geschiedenis van zo’n vier jaar binnen Customer Service staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Heb jij een idee of een leuk ontwerp? Dan help ik je graag verder het om te zetten naar een prachtig drukwerk.

niels@hellinx.be
Bjorn
Bjorn
Balie & Administratie

Ik zorg voor orderbonnen, workflowbeheersing en afrekenen in onze vestiging in Bilzen. Fitness en gamen zijn twee van mijn favoriete bezigheden in mijn vrije tijd.

bjorn@hellinx.be
Joren
Bram
Productie

Mijn opleiding van grafische technieken en multimedia heeft mij tot hier gebracht. Nu leer ik de kneepjes van het vak. Ik behandel uw drukwerk met alle precizie en nauwkeurigheid.

In mijn vrije tijd sta ik iedere zondag op de chiroweide in Hern. Ik hou mij ook bezig met foto- en videografie.

bram@hellinx.be
Marie
Anja
Facturatie en boekhouding

Via korte en lange cursussen blijf ik mij steeds verder verdiepen in de interessante materie van het boekhouden.

anja@hellinx.be
Gert
Gert
Ondersteuning

Ik heb een passie voor ondernemen. Ik doe dus dagelijks wat ik graag doe: uitbouwen van onze zaken, werken aan een zo groot mogelijke klantentevredenheid en een fijne werkplek proberen te maken voor mijn collega’s, waar zij hun talenten mogen ontplooien. Ook daarnaast geniet ik van het leven en van mijn gezin. Ik hou van lekker eten, wijn proeven en van een goed boek.

Nog dit: Is er ondanks de inzet van ons team toch nog een probleem, dan hoor ik het graag via mail. Ik zal jou zeker antwoorden en proberen een oplossing te vinden.

gert@hellinx.be
Tess
Tess
PR Verantwoordelijke

Ik ben Tess en ik help met reclame en met de PR. Ik probeer ook hier en daar de orde wat te handhaven. Voor de rest hou ik van liggen in de zon en van wandelingen.

Jaarlijkse team-barbeque