Team

Maikel
Maikel
Algemeen Manager

Ik ben aan boord bij Hellinx Printing sinds 2013. Bij de opstart van het filiaal in Hasselt nam ik daar eerst de leiding. Ondertussen ben ik vooral bezig met het optimaliseren van processen en de groei van het bedrijf.

maikel@hellinx.be
Stef
Stef
Grafisch Ontwerper

Ik ben freelance grafisch ontwerper en illustrator voor Hellinx printing. Met mijn 31 jaar ervaring heb ik alle watertjes in de sector doorzwommen. Ik werkte o.a. voor de grootste Vlaamse uitgeverijen: Garant, Van In, Plantyn,  Ik pak elk ontwerp aan alsof het voor mezelf is.

Tussendoor maak ik tijd vrij voor mijn hond, ik teken cartoons, karikaturen en illustraties, en componeer instrumentale muziek.

stef@hellinx.be
Bjorn
Bjorn
Backoffice Bilzen

Ik zorg voor calculatie en orderbeheersing onze vestiging in Bilzen. Fitness en gamen zijn twee van mijn favoriete bezigheden in mijn vrije tijd.

bjorn@hellinx.be
Paul
Paul
Balie & Administratie Genk

Meedenkend over de optimalisering van administratie bij Hellinx Printing in het algemeen en ik zorg voor de administratieve ondersteuning en balie en klantencontact bij Hellinx Printing Genk.

paul@hellinx.be
Saartje
Saartje
Balie & Administratie Hasselt
balie.hasselt@hellinx.be
Marie
Marie
Balie, Administratie, Orderbegeleiding Bilzen

Full engagement voor onze klanten. In vrije tijd joggen, Instagram en uitstapjes.

Jan
Jan
Calculatie
Bart
Bart
Grafisch duizendpoot - Limburger en Wereldburger

Dikke 20 jaar actief in het grafische, van zeefdruk, offset... tot high-end verpakkingsdrukwerk voor o.a. Philips, Henri Wintermans Cigars, BMW, Skoda. Autodidact maar ook talloze opleidingen genoten. Daarbuiten spendeer ik mijn tijd met de kinderen en echtgenote, gezellig etentje, rondtrekken in de bergen of weekendje zee.

bart@hellinx.be
Pond
Pond
Productie

Ik zorg mee voor een groot deel van de productie bij Hellinx Printing.

 
 
 

 

Kenny
Kenny
Logistiek Manager

Bedrijfsstructuur & logistiek is het hart van elk bedrijf. Elke order wordt van nabij opgevolgd, van bij de bestelling tot de oplevering ervan. Daar probeer ik de "perfectie" na te streven zodat iedere klant zijn drukwerk kwalitatief & op tijd heeft.

Naast mijn hart & ziel in het bedrijf te dragen, draag ik dit ook verder in mijn gezin. Ook ben ik recent bezig aan het afwerken van mijn pas gekocht huis.

kenny@hellinx.be
Jacob
Jacob
Hellinx Printing Bilzen
print@hellinx.be
Anja
Anja
Facturatie en boekhouding
Gert
Gert
Ondersteuning

Ik heb een passie voor ondernemen. Ik doe dus dagelijks wat ik graag doe: uitbouwen van onze zaken, werken aan een zo groot mogelijke klantentevredenheid en een fijne werkplek proberen te maken voor mijn collegas, waar zij hun talenten mogen ontplooien. Ook daarnaast geniet ik van het leven en van mijn gezin. Ik hou van een terrasje met koffie en van een goed boek.

Nog dit: Is er ondanks de inzet van ons team toch nog een probleem, dan hoor ik het graag via mail. Ik zal jou antwoorden en proberen een oplossing te vinden.

gert@hellinx.be
Tess
Tess
PR Verantwoordelijke

Ik ben Tess en ik help met reclame en met de PR. Ik probeer ook hier en daar de orde wat te handhaven. Voor de rest hou ik van liggen in de zon en van wandelingen.

 
Jaarlijkse team-barbeque