Team

Maikel
Maikel
Algemeen Manager

Ik ben aan boord bij Hellinx Printing sinds 2013. Bij de opstart van het filiaal in Hasselt nam ik daar eerst de leiding. Ondertussen ben ik vooral bezig met het optimaliseren van processen en de groei van het bedrijf.

maikel@hellinx.be
Stef
Stef
Grafisch Ontwerper

Ik ben freelance grafisch ontwerper en illustrator voor Hellinx printing. Met mijn 31 jaar ervaring heb ik alle watertjes in de sector doorzwommen. Ik werkte o.a. voor de grootste Vlaamse uitgeverijen: Garant, Van In, Plantyn,  Ik pak elk ontwerp aan alsof het voor mezelf is.

Tussendoor maak ik tijd vrij voor mijn hond, ik teken cartoons, karikaturen en illustraties, en componeer instrumentale muziek.

stef@hellinx.be
Kenny
Kenny
Logistiek Manager

Bedrijfsstructuur & logistiek is het hart van elk bedrijf. Elke order word van nabij opgevolgd, van bij de bestelling tot de oplevering ervan. Daar probeer ik de "perfectie" na te streven zodat iedere klant zijn drukwerk kwalitatief & op tijd heeft.

Naast mijn hart & ziel in het bedrijf te dragen, draag ik dit ook verder in mijn gezin. Ook ben ik recent bezig aan het afwerken van mijn pas gekocht huis.

kenny@hellinx.be
Leslie
Leslie
Grafisch Ontwerp

leslie@hellinx.be

Marie
Marie
Balie, Administratie, Orderbegeleiding Bilzen

Full engagement voor onze klanten. In vrije tijd joggen, Instagram en uitstapjes.

Bjorn
Bjorn
Backoffice Bilzen

Ik zorg voor orderbonnen, workflowbeheersing en afrekenen in onze vestiging in Bilzen. Fitness en gamen zijn twee van mijn favoriete bezigheden in mijn vrije tijd.

bjorn@hellinx.be
Joren
Bram
Productie

Mijn opleiding van grafische technieken en multimedia heeft mij tot hier gebracht. Nu leer ik de kneepjes van het vak. Ik behandel uw drukwerk met alle precisie en nauwkeurigheid.

In mijn vrije tijd sta ik iedere zondag op de chiroweide in Hern. Ik hou mij ook bezig met foto- en videografie.

bram@hellinx.be
Paul
Paul
Balie & Administratie Genk
paul@hellinx.be
Saartje
Saartje
Balie & Administratie Hasselt
balie.hasselt@hellinx.be
Joren
Jacob
Hellinx Printing Bilzen
print@hellinx.be
Marie
Jan
Hellinx Printing Hasselt
Marie
Anja
Facturatie en boekhouding

Via korte en lange cursussen blijf ik mij steeds verder verdiepen in de interessante materie van het boekhouden.

anja@hellinx.be
Gert
Gert
Ondersteuning

Ik heb een passie voor ondernemen. Ik doe dus dagelijks wat ik graag doe: uitbouwen van onze zaken, werken aan een zo groot mogelijke klantentevredenheid en een fijne werkplek proberen te maken voor mijn collega’s, waar zij hun talenten mogen ontplooien. Ook daarnaast geniet ik van het leven en van mijn gezin. Ik hou van lekker eten, wijn proeven en van een goed boek.

Nog dit: Is er ondanks de inzet van ons team toch nog een probleem, dan hoor ik het graag via mail. Ik zal jou zeker antwoorden en proberen een oplossing te vinden.

gert@hellinx.be
Tess
Tess
PR Verantwoordelijke

Ik ben Tess en ik help met reclame en met de PR. Ik probeer ook hier en daar de orde wat te handhaven. Voor de rest hou ik van liggen in de zon en van wandelingen.

 
Jaarlijkse team-barbeque