Inkomkaarten & tickets op rol

Ook geschikt als tombola

Hellinx Printing drukt sinds jaar en dag inkomkaarten voor kleine tot zeer grote events en is daarvoor wijd en zijd bekend. Van tienduizenden inkomkaarten voor Zomeropera, grote festivals en Discotheken als Versuz tot kleinere aantallen voor trendy toneelgezelschappen of fuiven. Een consistente kwaliteit is zeer belangrijk in dit gegeven. Er zijn verschillende manieren om inkomkaarten te beveiligen tegen namaak:
       - Nummeren of met barcode
       - Perforatiestrook 
       - Reliëfdruk = vanaf 25,00 (niet in onderstaande prijslijst, vraag ernaar info@hellinx.be)

Meest gekozen papiersoorten is offset 200gr en het nog dikkere offset 350gr. Andere formaten dan 148x65 of andere papiersoorten zijn uiteraard mogelijk. Meestal is de prijsafwijking dan nihil, vraag er gerust naar: info@hellinx.be. Nieuwe trend is ook het drukken van inkomkaarten op formaat US (21x10cm). Dan gelden deze prijzen.

Sponsormogelijkheid
Belangrijk bij inkomkaarten: hier is een sponsormogelijkheid door Hellinx Printing. De mensen van Hellinx Printing willen graag activiteiten ondersteunen. Daarom wordt bij vermelding van het logo van Hellinx printing op breedte van minstens 2,5cm een korting gegeven van -15%. Er is zelfs één sponsormogelijkheid van -50% wanneer de achterkant volledig voor reclame van Hellinx Printing wordt voorzien. Zeer vaak wordt een van deze opties gebruikt gemaakt. Vraag ernaar: info@hellinx.be. Uiteraard kan dit enkel voor organisaties met bepaalde ethiek.

       

Type

 • Inkomkaart

 • Inkomkaart

  met perforatie
 • Inkomkaart

  1x genummerd
 • Inkomkaart

  1x Nr. met perfo
 • Inkomkaart

  2x Nr. met perfo

Formaat

Papiersoort

Prijzen en oplages